Specialist in verkeerstechnische installaties

RETAM slagboomservice heeft zich gespecialiseerd in verkeerstechnische installaties, zoals slagbomen, stadsafsluiting en parkeertelsystemen. Wij verzorgen niet alleen de levering en de installatie, maar ook de service en het onderhoud van deze installaties.

U krijgt bij ons dus een totaalservice! Dat geldt voor uiteenlopende gebouwen, terreinen en zelfs complete gebieden. Van parkeeromgeving en bedrijfsterrein tot industrieterrein en stadsgebied! We bieden daarbij advies en installeren de complete oplossing, waaronder (LED) verlichting, camerasysteem en slagboominstallatie. Daarbij streven we naar een oplossing die volledig is afgestemd op uw specifieke eisen en wensen.

Ook voor storingsopvolging en onderhoud van uw toegangscontrolesystemen bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen service en onderhoud voor alle merken en fabrikaten verkeerstechnische installaties.

U als opdrachtgever staat altijd centraal. Als expert en totaaloplosser op het gebied van verkeerstechnische installaties kan RETAM bij elk project voor een heldere projectorganisatie zorgen. Steeds met één vast aanspreekpunt. Dat werkt snel, efficiënt en prettig.

Wij nemen dan ook de volle verantwoordelijkheid voor elk traject. Daarbij speelt het duurzaam gebruik van de installatie een belangrijke rol.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact op. Wij helpen u verder!

 

Contact opnemen
Storing melden

IKEA Duiven, Eindhoven, Hengelo en Utrecht - Parkeerbegeleidings- systeem


Bij IKEA Duiven, Eindhoven, Hengelo en Utrecht heeft Retam de levering en installatie van een parkeertel- en verwijssysteem verzorgd.

Bekijk project