Elektrotechniek utiliteit

Utiliteitsinstallaties zijn maatoplossingen. Geen installatie is gelijk. Dat geldt zowel voor industriële als voor kantooromgevingen. Uiteraard is regelmatig onderhoud van groot belang voor de bedrijfszekerheid. RETAM draagt zorg voor uw complete installatie. Van ontwerp tot installeren en van service tot onderhoud. Altijd met een passend advies voor bijvoorbeeld licht- en krachtinstallaties, verlichting, data en telecominstallaties, noodverlichting of NEN keuringen.

LICHT- EN KRACHTINSTALLATIES

Ondanks het feit dat het grootste deel van deze installaties wordt onttrokken aan het oog, zijn deze niet meer weg te denken uit uw zakelijke omgeving. Van verdeelinstallatie en krachtaansluiting voor uw machines tot wandcontactdoos voor de pc.

(NOOD)VERLICHTING

Aan een goede (nood)verlichtingsinstallatie gaat altijd een zorgvuldig advies vooraf. Vanuit dit advies selecteren wij voor u de best passende verlichtingsbronnen. We volgen de ontwikkeling van innovatieve verlichtingsbronnen, zoals LED, op de voet. Hierdoor kunnen we garanderen dat de efficiency van uw installatie altijd hoog blijft.

DATA- EN TELECOMINSTALLATIES

Een data- of telecom netwerk is een noodzakelijke installatie in elke kantoor- en bedrijfsomgeving. Omdat de ontwikkelingen op het gebied van data- en telecominstallaties razendsnel gaan, houden we deze continu bij. Denkt u hierbij aan CAT5 en CAT6, maar ook bijvoorbeeld aan IP telefonie. RETAM draagt zorg voor al het installatiewerk. Van data outlet tot complete serverruimte.

(INDUSTRIËLE) AUTOMATISERING

PLC logica speelt binnen de industriële automatisering een belangrijke rol. PLC's en besturingspanelen zijn dan ook niet meer weg te denken uit moderne industriële automatisering. Deze automatisering wordt tevens toegepast voor het opzetten van gebouwbeheersystemen. RETAM kan hierbij uw partner zijn. Wij denken niet alleen procesgericht, maar ook klantgericht. Alleen op deze manier kan een gedegen geautomatiseerd systeem ontstaan. Geheel afgestemd op uw situatie en specifieke wensen.

 

Contact opnemen
Storing melden

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in.
We nemen z.s.m. contact met u op.


Contactgegevens

  • RETAM Elektrotechniek
  • Marshallstraat 18K, 5705 CN Helmond

  • 0492-840323
  • 084-7247716
  • info@retam.nl
  • www.retam.nl
  • 64053504
  • NL-855502678-B01