Elektrotechniek woonhuis

Een complete en veilige elektra installatie in uw woonhuis is vandaag de dag een vereiste. RETAM verzorgt alle elektra installaties in en rondom het huis. Denk hierbij aan nieuwe woonhuisinstallaties, verbouwingen, inrichten van groepenkasten, verhelpen van storingen, aanleggen van (tuin)verlichting en installeren van domotica.

GROEPENKASTEN

De juiste groepenkast voor uw woonsituatie. Het is dé basis voor een goede en veilige elektrotechnische installatie. Een groepenkast beschermt u onder andere tegen kortsluiting. Als uw groepenkast aan vervanging toe is, dan kunt u bij ons terecht voor gedegen advies.

NIEUWBOUW

Hebt u een geheel nieuwe elektrotechnische installatie nodig? Wij worden graag in een vroeg stadium bij uw bouwplannen betrokken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat een nieuwe installatie zal voldoen aan al uw wensen.

VERBOUW

Bij de uitbreiding en/of verbouwing van uw woning moet de elektrotechnische installatie doorgaans worden aangepast. Het kan gaan om een nieuwe keuken, een uitbouw van de woonkamer of het ombouwen van de garage tot hobbyruimte.

DOMOTICA

Domotica installaties verhogen uw dagelijkse wooncomfort. Uw gehele woonhuis is te automatiseren met een domotica systeem. Denkt u hierbij aan de centrale bediening van verlichting, verwarming, beveiliging, zonneschermen en tuinverlichting. Ook is alles op uw wensen af te stemmen! RETAM biedt verschillende oplossingen, zoals het Xcomfort systeem van Moeller of oplossingen van Gira.

VERLICHTING

Verlichting krijgt een steeds grotere rol binnen het interieur. Het is een van de voornaamste sfeermakers in uw woning. Hierbij spelen nieuwe verlichtingstechnieken als LED een belangrijke rol, in de vorm van geïntegreerde verlichting, tuinverlichting, sfeerverlichting en oriëntatieverlichting.

STORINGEN

Een storing in uw elektrotechnische installatie kan erg vervelend zijn. Als er kortsluiting of aardsluiting in de installatie zit, dan valt vaak een deel van de installatie uit. U kunt bij RETAM terecht voor 24-uurs storingsopvolging. Een veilig en vertrouwd idee.

Contact opnemen
Storing melden

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in.
We nemen z.s.m. contact met u op.


Contactgegevens

  • RETAM Elektrotechniek
  • Marshallstraat 18K, 5705 CN Helmond

  • 0492-840323
  • 084-7247716
  • info@retam.nl
  • www.retam.nl
  • 64053504
  • NL-855502678-B01