Slagbomen

Wilt u graag een betrouwbare slagboom of slagboominstallatie? RETAM heeft een geschikte oplossing voor u. Ook voor service en onderhoud aan uw bestaande slagboom of slagboominstallatie kunt u bij ons terecht.

SLAGBOMEN EN SLAGBOOMINSTALLATIES

Het toepassen van een slagboom of slagboominstallatie is meestal een echte maatwerkoplossing. Wilt u met een slagboominstallatie voertuigen gecontroleerd toelaten op uw parkeerplaats, bedrijfsterrein of in uw parkeergarage? Moet er een intercomsysteem en/of een betalingssysteem aan worden gekoppeld?

Wat uw eisen en wensen ook zijn, RETAM kan een passende slagboom of complete slagboominstallatie bieden. Ons leveringsprogramma is breed. Er kunnen zelfs meerdere oplossingen mogelijk zijn. Als expert in slagboominstallaties denken wij graag met u mee. Zo krijgt u een oplossing op maat die betrouwbaar is, veilig en binnen uw budget.

SLAGBOOMBESTURING

Door het toepassen van een eigen ontwikkelde slagboombesturing kunnen wij alle gewenste functionaliteiten en koppelingen voor uw slagboom realiseren! Denkt u hierbij aan toegangscontrolesystemen, intercomsystemen of kentekenherkenning.

Daarnaast bieden we zuilen bij uw slagboom, al dan niet voorzien van intercom- en toegangscontrole oplossingen.

SERVICE EN ONDERHOUD

Voor een optimale en bedrijfszekere werking van een slagboom of slagboominstallatie bieden wij een passend service- en onderhoudspakket. Dankzij het toepassen van preventief onderhoud kunnen we een optimale werking garanderen.

Voor meer informatie over levering, implementatie, service en onderhoud van slagbomen kunt u altijd contact met ons opnemen!

 SlagboominstallatieSlagboominstallatie voor toegangscontrole

Contact opnemen
Storing melden

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in.
We nemen z.s.m. contact met u op.


Contactgegevens

  • RETAM Slagboomservice
  • Marshallstraat 18K, 5705 CN Helmond

  • 0492-840323
  • 084-7247716
  • info@retam.nl
  • www.retam.nl
  • 64053504
  • NL-855502678-B01